Σχετικά

P1010318

Στην ηλικία των 10 περίπου ανακάλυψα τα βιβλία. Ανακάλυψα ότι πέρα από το Αλφαβητάριο και τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία, πέρα από τις ογκώδεις εγκυκλοπαίδειες που κοσμούσαν σκονισμένες κάθε σπίτι, υπάρχουν κάποια βιβλία που ονομάζονται λογοτεχνικά… και από τότε δεν σταμάτησα να διαβάζω.

Στην ηλικία των 20 περίπου ανακάλυψα την πένα. Ανακάλυψα ότι πέρα από το να διαβάζω μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή την μικρή εφεύρεση για να γράφω. Όχι απλά να γράφω εξισώσεις και μηχανολογικούς τύπους μαθηματικών, αλλά να γράφω σκέψεις. Τις δικές μου σκέψεις… και από τότε δε σταμάτησα να γράφω.

Στην ηλικία περίπου των 30 ανακάλυψα το διαδίκτυο. Ανακάλυψα ότι αυτό το τέρας της σύγχρονης εποχής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να μαθαίνω τα αθλητικά νέα και να πληρώνω λογαριασμούς, αλλά και για να δημοσιεύω αυτά που έγραφα 10 χρόνια τώρα… και από τότε είμαι εδώ.

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια ευχάριστη ερασιτεχνική δραστηριότητα (ορισμός της λέξης χόμπυ στα ελληνικά). Εδώ θα αναρτώνται προσωπικές σκέψεις, κομμάτια από ανέκδοτα ποιήματα και αποσπάσματα από ανέκδοτα πεζογραφήματα. Θα αναρτώνται επίσης σκέψεις και λόγια άλλων που μας άρεσαν καθώς επίσης και σχόλια για βιβλία που διαβάσαμε και μας άρεσαν.

Μπορείτε να ακολουθειτε το ιστολόγιο μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συνδεθείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο, ή να μοιραστείτε ένα κείμενο στον προσωπικό σας λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως θα δείτε τα περισότερα κείμενα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα έτσι θερμή και μοναδική παράκληση μου είναι, όταν χρησιμοποιειτε κάποιο κείμενο από αυτό το ιστολόγιο να προσθέτετε και την πηγή.

Αυτά από εμένα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε έξω.

Γιώργος Μαυρογιάννης
Λευκωσία, 2014

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s